TELEFON 0236 712 12 59
BİRLİK,DENİZBANK ve FİMAKSIN Ortak Projesiyle Çiftçinin yüzü gülüyor
BİRLİK,DENİZBANK ve FİMAKSIN Ortak Projesiyle Çiftçinin yüzü gülüyor

 

 

    İş birliğine göre, Üretici Kartlarıyla alışverişlerini yapacak çiftçiler, 12 ay vade ve sıfır faiz ile ödeme avantajının yanı sıra; diledikleri takdirde üç ve altışar aylık dönemler ile toplam 24 aya varacak vadelerde ödemelerini kolaylıkla yapabilecekler.Tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran özel banka olan DenizBank, sektörün paydaşları ile beraber hareket ederek tarıma destek vermeye devam ediyor.

 


 

   Banka bu kapsamda yerli üretim tarım makinalarını 104 ülkeye ihraç eden FİMAKS ile çok önemli bir iş birliğine imza attı. Anlaşmaya göre çiftçiler, Üretici Kartları ile yapacakları alışverişlerde 12 ay vade ve sıfır faizli ödeme imkanına sahip olacak. Üreticiler diledikleri takdirde üç ve altışar aylık ödeme planlamasıyla 24 aya varan vadelerde alışveriş imkanı elde edebilecekler.

Ayrıca, Salihli’deki Tariş üzüm kooperatifi bahçesinde 1500 metrekare alana sergi alanı açılırken, silaj makinaları, ot silaj makinaları, yem karma makinaları, gübre dağıtım tankları, sıvı gübre tankları, çayır biçme ve namlu yapmak makinaları ile balya makinaları gibi tarımsal aletler de satışa sunuldu.

Söz konusu anlaşmaya ilişkin tanıtım toplantısı 25 Mart Pazartesi günü Salihli Tariş Kooperatif Bahçesinde yapıldı. Toplantıya; Salihli İlçe Kaymakamı Levent KILIÇ, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, FİMAKS CEO’su İhsan YÜMLÜ, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş AKSOY, Salihli Ticaret Odası Başkanı İbrahim YÜKSEL, DenizBank Batı Anadolu Tarım Satış Müdürü Asuman KÖSEOĞLU, FİMAKS Genel Müdürü Güven ÇETİN, Manisa Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı Ali Rıza DUMAN, Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet KIRLIOĞLU, Manisa Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ulvi Murat TUNCA, Salihli Tariş Kooperatif Başkanı Ali Rıza ONUR ve Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, Salihli Tariş Kooperatif Müdürü Halil ÇÖVGÜN katılırken, bankanın tarım sektörüne verdiği destekler ve Üretici Kart’ın avantajları ayrıntılarıyla ele alındı.

Manisa Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanımız Ali Rıza DUMAN konu hakkında şu cümleleri söyledi;“Üreticilerimize içinden geçtiği olumsuz koşullarda yapılan bu önemli iş birliği ile can suyu olmak adına yine bir ilke imza atıyoruz. DenizBank’ın üreticilere sunduğu 5 ay sıfır faizle yem satışı hali hazırda devam etmektedir. Şu an gerçekleştirdiğimiz projede de hayvancılıkla uğraşan tüm üreticilerimize uygun koşullarda ekipman satışı desteği veriyoruz. Projemize ve üyelerimize destek veren DenizBank ve Fimaks’a, tüm tarımsal Oda, Birlik, Kooperatif Başkanlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyorum”